“Jana Pendapatan Sampingan Berterusan Seumur Hidup Secara Online Hanya Dari Rumah.
RM2,800 Minguan @ RM13,200 Bulanan.

Sungguh Mudah & Lumayan!”


Easy Part-Time Jobs Available!


Lihat bagaimana dengan menggunakan sistem ini anda mampu menjana pendapatan sampingan berterusan secara otomatik. Dengan hanya mengumpul dan membuka borang secara online sahaja anda dibayar RM20 untuk satu borang!
+
BONUS sebanyak RM1,200 sebulan**

Kerja sambilan ini memerlukan anda mengumpul dan membuka borang secara online yang mudah. Kami bayar setiap online borang yang anda kumpulkan. Sungguh mudah!



Kerja sambilan dari rumah. Hanya promosi, kumpul dan buka borang secara online
Kerja yang mudah. Tidak perlu pengalaman atau kemahiran tertentu
Mudah dilakukan - Cara-cara pengunaan yang lengkap (manual) disediakan dalam member area
Program affiliate yang mudah, murah dan menguntungkan
Reputasi program - terima bayaran terus-menerus dari kami
Jana RM2,800 - RM7,000 mingguan dan belanja ikut suka hati anda
Buat duit secara cepat dan berkesan - beli apa saja atau bayar bil-bil anda tanpa tertangguh
Kerja yang terjamin - duit masuk berterusan ke akaun bank anda.
Perlukan masa yang singkat - 1 - 2 jam sahaja untuk promosi. Beri lebih masa kepada komitmen anda kepada perkara yang lain
Kerja bila-bila masa - ikut kesesuaian waktu anda
Bonus RM1,200 sebulan**


Lihat jadual dibawah (anggaran pendapatan) bagaimana melalui sistem ini anda mampu menjana pendapatan sampingan dengan mudah!

Anda Dibayar RM20 untuk satu Borang
Borang anda buka/hari
Anda Terima
Sehari Seminggu Sebulan + Bonus RM1200** Pendapatan Sebulan
20 RM400 RM2800 RM12000 RM1200 RM13,200
50 RM1000 RM7000 RM30000 RM1200 RM31,200
100 RM2000 RM14000 RM60000 RM1200 RM61,200
200 RM4000 RM28000 RM120000 RM1200 RM121,200
Nota: Jadual ini adalah anggaran. Pendapatan sebenar adalah bergantung pada usaha anda.

Mudah bukan?. Tak perlu bersemuka untuk jual barang dan anda tak perlu memiliki laman web. Dengan usaha yang bersungguh, anda mampu menjana pendapatan sampingan seperti di atas. Bukan mustahil!

Dari PT NET RESOURCES:

Thursday, August 21, 2014 2:30:32 AM

Salam & Good Day

Mula Menjana RM2,800 - RM7,000 atau Lebih Seminggu - Untuk Setiap Minggu!!!

Kami percaya anda tentu pernah mencuba program buat duit yang terdapat di Internet. Mungkin ada yang berjaya dan mungkin ada yang tidak. Kami juga tidak menafikan ada program buat duit di Internet mampu menjana pendapatan lumayan jika dilakukan dengan betul. Tetapi kebanyakkan program tersebut memerlukan anda mempunyai kemahiran seperti membina laman web dan sebagainya. Ada juga program di Internet memerlukan anda membeli produk tertentu berulang kali untuk anda mengekalkan keahlian anda dan untuk terus berada dalam program tersebut. Ada juga program buat duit di Internet yang beroperasi separuh jalan!

Tetapi dengan sistem yang kami bangunkan ini, anda tidak perlu itu semua! Tiada jualan atau belian ulangan, tidak perlukan kemahiran untuk membina laman web, tidak perlu membayar berkali-kali (hanya sekali bayaran seumur hidup anda boleh jana pendapatan anda) dan apa yang perlu cuma pengetahuan menggunakan Internet dan kreativiti melakukan promosi.

Apa yang hendak kami tawarkan kepada anda ialah satu peluang kerja sambilan secara online yang cukup mudah dan memerlukan masa yang singkat dan anda mampu menjana pendapatan sampingan antara RM2,800 ke RM28,000 atau lebih dalam seminggu! dengan usaha anda sendiri. Semuanya tidak mustahil jika ada usaha berterusan dan bersunguh-sungguh.

Hanya dengan mengumpul dan membuka borang mudah secara online di Internet dan kami bayar anda RM20 untuk satu borang. Bukan itu sahaja, **jika anda berjaya kumpul dan buka sebanyak 250 borang atau lebih dalam sebulan, anda layak menerima bonus sebanyak RM1,200 dalam bulan tersebut! Lebih banyak borang yang anda dapat kumpul dan buka, lebih banyak pendapatan yang anda dapat.

Sistem yang ini ditawarkan ini adalah benar dan betul-betul berkesan.

Ini BUKAN skim cepat kaya yang menjanjikan bukan-bukan kepada anda. Sistem ini juga bukan MLM, program piramid atau seumpama dengannya. Sistem ini juga bukan sistem data entry kerana anda tidak perlu memasukkan sebarang maklumat tambahan pada borang tersebut. Semuanya dikendalikan oleh sistem itu sendiri secara automatik.

Sistem ini berkonsepkan program affilliate di mana anda hanya perlu lakukan promosi news letter ini melalui data link yang diberi untuk kumpul borag dan ianya bergantung kepada usaha anda sendiri. Tiada konsep upline atau downline. Lebih banyak borang yang dikumpul dan dibuka secara online, lebih banyak pendapatan yang anda dapat. Dan yang penting, perniagaan adalah sah dan bukan scam kerana ianya didaftarkan dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

Apa yang ditawarkan ialah "REAL Online Part-Time Job" yang mampu memberi pendapatan sampingan kepada anda selamanya.

Apa yang benar tentang sistem ini adalah - berkesan untuk semua orang tak kira masa, tempat - setiap orang boleh buat duit dengan sistem ini.

Tidak memerlukan kemahiran & pengetahuan tertentu. Hanya perlu sebuah komputer atau laptop dan sambungan ke Internet sahaja.

Apa yang perlu dilakukan adalah capaian ke Internet sekali-sekala dalam seminggu bagi melakukan promosi.

Ini adalah kerja dari rumah yang cukup sempurna untuk mereka yang tak berkerja, yang bekerja tapi pening kepala nak cari duit lebih, pelajar, pesara dan setiap orang yang memerlukan pendapatan sampingan, kerja secara online ini adalah ideal untuk anda!

Anda boleh mula menjana pendapatan sampingan hanya dalam tempoh yang singkat - semuanya bergantung kepada usaha anda sendiri.

Tolong baca apa yang ditawarkan dengan teliti dan ambil masa anda. Anda akan menyesal jika tidak mengambil peluang ini. Sistem ini benar-benar berkesan.

Bagaimana Cara Sistem Ini Berfungsi

Ini adalah affiliate program. Bila anda mendaftar dan membeli akses keahlian (RM50), anda akan diberi maklumat akses (login & password) untuk akses ke halaman ahli. Anda juga diberi satu data link (refferal link) untuk digunakan bagi mengumpul borang. Bagi mengumpul borang, anda perlu promote data link anda kepada public (orang ramai) melalui email, portal iklan percuma atau social networking site (facebook, friendster, dan sebagainya). Jika ada orang klik pada data link anda, mereka akan dibawa ke sales letter yang disediakan. Dan jika mereka berminat dan membeli akses melalui data link anda, anda akan mendapat borang. Email akan dihantar kepada anda untuk notifikasi borang yang perlu dibuka. Anda perlu login masuk ke halaman ahli bagi membuka borang tersebut. Anda tidak perlu isi apa-apa maklumat pada borang tersebut (ini bukan sistem data entry) hanya klik butang 'unlock'. Sistem akan memproses borang tersebut secara automatik. Setiap borang yang dibuka akan dibayar RM20. Anda boleh memindahkan pendapatan anda ke akaun bank anda bila-bila masa dengan klik butang 'withdraw' dalam member page. Sistem admin kami akan memindahkan pendapatan anda ke akaun bank anda bila terdapat permintaan (request) daripada anda. Tiada had jumlah pengeluaran. Sebagai contoh: Jika baki akaun pendapatan anda ada RM20, anda boleh request untuk pindahakan RM20 tersebut ke akaun bank anda. Kami menggunakan khidmat online banking dan online interbank transfer untuk pindahkan pendapatan ke akaun bank anda. Jika anda mempunyai akaun Maybank, wang akan dimasukkan ke akaun anda dengan serta-merta melalui Maybank2U. Jika selain dari Maybank, anda perlu tunggu selama 24 jam. Jika request withdraw dibuat selain dari hari bekerja, anda perlu tunggu sehingga 48 jam. Email notifikasi akan dihantar selepas proses pemindahan wang ke akaun bank selesai.

  • Ucapkan selamat tinggal kepada kerja keras anda, masalah kewangan anda - jana pendapatan luarbiasa segera dengan sistem ini - tak perlu tunggu, tak perlu tergesa-gesa, tak perlu bersusah payah.
  • Tak perlu lagi pening kepala nak bayar hutang, bil-bil, kad kredit, yuran pengajian & sebagainya. Bila anda bejaya menjana pendapatan dengan sistem ini, anda akan merasa bebas kewangan.
  • Dengan hanya sistem ini dan usaha yang berterusan, anda mampu menjana RM2,800 - RM28,000 atau lebih. Kerana setiap online borang yang anda kumpul dan buka, anda akan dibayar RM20! dan jika anda **berjaya mengumpul dan membuka sebanyak 250 atau lebih borang dalam sebulan, anda juga akan dibayar BONUS sebanyak RM1,200 pada bulan tersebut.

Apa-apa pun semuanya bergantung kepada anda. Kami tak boleh memaksa anda. Kami hanya memberikan peluang untuk anda menambah pendapatan. Apa yang perlu kami katakan ialah PELUANG sudah ada depan mata, tanya diri sendiri samada mahu rebut peluang ini atau tidak?

Yang benar,

PT NET RESOURCES
(SSM Reg. No.: 001931821-D)

Memperkenalkan Revolusi Kerja Sambilan Terkini Di Internet

Dengan hanya membuat kerja sambilan (kumpul & buka borang secara online) anda mampu menjana RM2,800 seminggu dan RM61,200 sebulan!... Siapa yang tak mahu?

Part-Time Lumayan - Kerja Sambilan Secara Online Yang Mampu Menjana RM2,800 - RM28,000 Seminggu Cara Paling Senang + BONUS RM1,200 Sebulan!

Program Kerja Sambilan Secara Online Luarbiasa yang pertama kali diperkenalkan di Malaysia. Program yang bakal menjana pendapatan sampingan untuk anda.

Program plug-and-play yang boleh digunakan untuk menjana pendapatan otomatik selama 24 jam 7 hari seminggu tanpa had untuk anda.

Cuma perlu mengikut langkah-langkah mudah untuk memulakan program ini sehingga anda menjana pendapatan luarbiasa dari internet.

Kumpul dan buka borang secara online, anda dibayar RM20 untuk setiap borang. Tiada maklumat tambahan perlu diisi pada borang tersebut. Hanya perlu klik butang "Unlock" dan sistem akan proses secara automatik.

BONUS RM1,200 sebulan!

Sebagai menghargai usaha dan penat lelah anda, bonus sebanyak RM1,200 disediakan! Anda cuma perlu kumpul dan buka borang melebihi 250 borang sebulan dengan menggunakan sistem ini dan anda layak mendapat bonus sebanyak RM1,200 untuk bulan tersebut! Kami percaya dengan sistem part-time lumayan ini anda mampu menjana pendapatan lebih dari RM12,000 sebulan malah mungkin lebih dari itu jika dilakukan dengan bersungguh-sungguh.

Jadi, berapa yang perlu dibayar untuk miliki sistem ini?

Setiap yang ditawarkan tentu ada harganya. Anda hanya perlu membayar RM50 untuk mendapat akses keahlian seumur hidup. Jadi, seumur hidup anda boleh menjana pendapatan sampingan dengan sistem ini. Memang harga sistem ini tetap RM50 dari dulu, kini dan selamanya. Tidak ada kurang, tidak ada lebih, tidak ada promosi terhad dan tidak ada siapa cepat, dia dapat diskaun.

 

Mulakan Perjalanan Anda Sekarang

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, jangan biarkan diri anda tertanya-tanya, jangan biarkan diri anda berkata pada suatu hari nanti, "Kalau lah dulu aku rebut peluang tu..." Jangan, jangan, jangan seksa diri anda sebegitu...

Ini adalah tiket keluar, jalan pintas, petunjuk yang nyata untuk anda. Rezeki dah datang ke muka pintu anda, sekarang terpulang kepada anda untuk membuka pintu dan menerima rezeki itu atau tidak.

Jika anda lambat membuka pintu, rezeki itu mungkin berlalu dan pergi ke muka pintu orang lain pula. Ketika itu anda mungkin berkata lagi kepada diri sendiri, "Kalau lah dulu aku rebut peluang tu..."

Fikir masak-masak dan buat keputusan yang pasti merubah masa depan anda buat selama-lamanya.


Bukti Pembayaran Pendapatan

Lihat sebahagian bukti pendapatan yang dibayar ke akaun bank mereka yang berjaya:



Bukti lagi: Screen shot account summary salah seorang ahli yang menjana pendapatan melalui sistem part-time lumayan ini:

Apa Tunggu Lagi!!! Tempah Tempat Anda Sekarang!

Tempah sekarang dan dapatkan akses segera ke Member Area! Anda akan diberi username dan password serta DataLink. Login masuk ke Members Area dan mula kumpul & buka borang secara online serta jana pendapatan sampingan!


Hanya RM50.00

Tiada kos-kos tersembunyi & dan hanya satu bayaran sahaja! Anda TIDAK akan dicaj lagi.

Dapatkan akses anda sekarang!

*Klik image diatas (click above image).



Anda Juga Akan Terima Bonus Hebat Ini Secara Percuma!

Cepat! Jangan berlengah lagi! Peluang sudah ada! Anda boleh jana pendapatan sampingan dengan sistem ini dan gandakan lagi dengan bonus "Full Resell Rights" ini.


Pilihan dan keputusan ditangan anda!!!



Home | Disclaimer | Tukar Perbelanjaan dengan Pendapatan

Copyright ?? 2010 part-time-lumayan.com